Mulla on pari viikkoa kutittanut nenää ja aivastuttanut ihan pirusti. Epäilen että MS-lääke on herkistänyt minut siitepölylle, koska ei mulla ole koskaan ollut mitään tämmöistä kesäisin. Oireet täsmää kyllä hyvin siitepölyallergiaan ja tällä hetkellä heinät kukkii näillä korkeuksilla.

Kävin tänään ostamassa antihistamiinia ja aivastelu ainakin loppui, kun puolen päivän jälkeen ekan pillerin otin. Tuohon allergiaan liittyy myös väsymystä, eli tää mun uupunut olo voi johtua siitäkin. Kokeilen nyt pari päivää tuota antihistamiinia ja katson onko sillä mitään vaikutusta mun oloon. Alan olla niin väsynyt, että muisti pätkii ihan huolella. Saatan unohtaa sekunnissa sen mitä juuri äsken meinasin tehdä. Vaikka olenkin nukkunut viimeiset kolme yötä ihan kohtuudella, enkä ole herännyt kuin kerran yön aikana, niin silti alkaa olla paukut lopussa. Kuljen ihan sumussa ja autolla ajaminen alkaa olla aika pelottavaa.

Tää ei oo kyllä hyvä juttu, jos puutarhaihminen saa siitepölyallergian. Pitää yrittää muistaa kysyä tuosta herkistymisestä MS-hoitajalta, kuten monta muutakin asiaa. Kirjoittelen jo kysymyslistaa valmiiksi.