Tai eihän se mikään MS-liitto enää ole, vaan Neuroliitto. Liityin nimittäin jäseneksi viime viikolla, toiveena saada mahdollisimman paljon tietoa MS-taudista, kuulla kuntoutuksista ja saada myös mahdollisesti apua liitolta. Paljon sieltä materiaaliakin tuli sekä kiva kesäinen kauppakassi :)

4%20MS-liiton%20matskut.jpg

Jollain tavalla tuon paperin keskellä mulla alkoi mennä taas tajuntaan, että tässä sitä ollaan nyt sitten loppuelämä tän taudin kanssa. Sen verran pessimisti pitää olla, että en usko mun elämän aikana tähän parannusta löytyvän. Sen vuoksi haluankin kerätä kaiken mahdollisen tiedon siitä miten voin sairautta vastaan taistella.

Tuossa Avain-lehdessä olikin passelisti juttua ruokavalion ja liikunnan vaikutuksista. Uskon niiden hidastavan sairautta ihan samalla tavalla kuin lääkityskin. Kyllä mää joku päivä aloitan liikkumaan ja syömään "oikein". Juuri nyt ei paukut riitä. Kroppa voi huonosti ja pääkoppa vielä huonommin. Kaiken lisäksi sain vielä tajuttoman lentsun tähän kaiken komeuden päälle.

Mut joitain hyvääkin tänään. Kävin lääkärissä ja sairaslomaa jatkettiin kolme viikkoa. Sen jälkeen menin labraan, jossa oli ehkä maailman ihanin laborantti <3 Ihana nainen, joka nauroi ja hymyili <3 Hän sai minutkin nauramaan pitkästä aikaa. Kiitos Sinulle <3