Mää oon nyt niin väsynyt, että tekis mieli itkeä. Yritin nukkua päikkärit töiden jälkeen, mutta jotenkin se oli vain sellaista kevyttä unta ja "heräsin" kahta väsyneempänä. Sydän tykyttää stressistä ja päätä vihloo. Henkeä ahdistaa ja välillä pitää muistuttaa itseä hengittämään oikein.

Ja juuri kun pääsin kehumasta edellisessä kirjoituksessa, että voin paremmin. No toisaalta joo, mut ei siltikään.

Pulpahti tuossa päähän sellainen ajatus, että rasitinko töissä itseäni liikaa raivoamalla asiasta, jolle minä en voi mitään? Oli nimittäin sellainen episodi yhden postipaketin kanssa, että nostatin verenpaineita ihan huolella ja hakuin langanpäässä olevan asiakaspalvelijan edustaman firman työntekijät puusilmiksi.

MS-potilaan pitäisi välttää kaikkea ylimääräistä stressiä ja rasitusta, koska se aiheuttaa fatiikkia ja pahentaa oireilua.  Sitten kun erityisherkkis ottaa kaiken vastaan niin täysillä, niin soppa ja totaalinen väsymys on valmis tarjoiltavaksi.

Kävin tänään työterveyslääkärillä, koska mulla on ollut mystisesti lämpöä jo kolme viikkoa. Aina illaksi nostaa ja aamulla ei mitään. Ei lentsua, yskää tai kurkkukipua tai mitään muutakaan oiretta. Särkylääkkeiden voimalla mennyt. Juttelin tästä jo neuron hoitajan kanssa ja hän meinas ettei ole MS-tautiin liittyvää. TT-lääkäri laittoi kuitenkin labraan lähetteen ja menen sinne siis heti aamusta.