Niinhän siinä sitten kävi, että sain MS-lääkkeestä semmoiset sivuoireet, että töihin ei ole menemistä ainakaan tällä viikolla.

Pääasiassa "vain" huimaa, henkeä ahdistaa ja sydän hakkaa niin pirusti. Myös vähän pahoinvointia ja ne perkuleen sähköiskut on edelleen olemassa, mutta vain silloin kun käännän päätä nopeasti tai liikutan katsetta nopeasti. Olo on aika kurja :(

Kävin tänään lähikaupassa ja tuntui, että en pääse kaupan toiseen päähän, kun päässä heittää niin pirusti. Kävin myös työterveyslääkärillä ja siellä selvisi syy huimaukselle, verenpaineet on tosi matalalla. Yläpaine 96, alapaine 68. En muista mitä alapaine on yleensä ollut, mutta yläpaine on normaalisti huidellut siellä 115 korvilla. Ja tuosta johtuen todennäköisesti myös pumppu hakkaa. Lääkäri kuunteli sydämen ja keuhkot eikä niissä ole mitään, enkä sitä kyllä epäillytkään, tää nyt johtuu vain MS-lääkkeestä.

Tuo työterveyslääkäri on kyllä ihanin lääkäri kenet olen tavannut. Se ottaa kaiken niin tosissaan. Nytkin vain sanoi, että jos viikonloppuna on vielä kurja olo, niin jättää vain hänelle soittopyyntö, niin jatketaan sairaslomaa puhelimessa.